Beneficiile aderării la GlobalLogic (compania Grupului Hitachi) în România

La GlobalLogic (o companie din grupul Hitachi), creăm un mediu în care toată lumea își poate realiza pe deplin talentele, poate împărtăși liber cunoștințe și experiență și poate modela lucrurile care contează cu adevărat. Oameni fericiți creează produse revoluționare! Suntem încrezători că putem schimba lumea în bine – iar noi, ca companie, ne ajutăm profesioniștii să se dezvolte și să fie cu adevărat fericiți.

Adaugați-vă la noi și veți experimenta toate beneficiile lucrului cu GlobalLogic:

Lucrați de acasă sau de la birou, formatul combinat și mutarea în Europa – alegeți doar opțiunea care vi se potrivește! Te vom sprijini pe tine și alegerile tale în fiecare etapă a călătoriei tale. Desigur, vom facilita procesul de mutare cât de mult putem.

Veți experimenta toate avantajele lucrului cu GlobalLogic și orice distanță nu vă va împiedica să vă simțiți ca parte a echipei noastre grozave. Programele interne de Formare și Dezvoltare și Creștere în carieră vă așteaptă!

Alăturându-ne, veți avea ocazia de a lucra cu cei mai buni experți în proiecte internaționale cu lideri din industrie! Lucrând în echipe internaționale, veți cunoaște perspective diferite asupra unei soluții date.

Am ajutat aceste mărci să-și modeleze afacerea și viitorul

GlobalLogic asta înseamnă:

26.000

+

de Ingineri

14

de țări

1.800

+

de lansări de produse pe an

500

+

clienți activi

70

+

laboratoare ale clienților care vând produse sub propria marcă

35

centre de dezvoltare a produselor

GlobalLogic cu compania Hitachi Group:

370.000

de Angajații

111

anii de Istoria

95

locul în clasament în lista Fortune Global 500 2021

10.000

+

de clienți în sferă de ІТ

1200

+

filiale și sucursale

30

cele mai mari conglomerate din lume

Despre GlobalLogic

GlobalLogic, este o companie din grupul Hitachi, este un lider în dezvoltarea de produse digitale. Ne ajutăm clienții să proiecteze și să construiască produse, platforme și experiențe digitale inovatoare pentru lumea de astăzi. Ne ajutăm clienții să-și imagineze ce este posibil și să accelerăm tranziția lor către afacerea digitală a viitorului. Cu sediul în Silicon Valley, GlobalLogic operează studiouri de design și centre de inginerie în întreaga lume.


ADAUGAȚI-VĂ LA NOI

  • URL copied!