Наш клієнт — одна з провідних світових компаній у галузі медичних технологій, що пропонує інноваційні продукти та послуги в сферах медичної та хірургічної ортопедії, нейротехнології та хребта. Продуктом є комплексна інформаційна система, призначена для того, аби медсестри мали змогу бачили статус ліжок, що керуються бездротово, у всіх відділеннях лікарні.

Панель керування забезпечує перегляд активності в палаті/ліжку в режимі реального часу, а також передбачає набір сигналів для проактивного втручання у разі необхідності.

Команда GobalLogic реалізувала функціональні можливості для отримання та передачі інформації з медичних джерел даних та госпітальних системи керування даними пацієнтів до панелі інструментів для того, щоб відповідальні працівники отримували повідомлення.

Ми відповідальні за розробку та тестування створеної системної архітектури за визначеними вимогами та під час повних навантажень для різних випадків використання.

Команда GobalLogic розробила дизайн UX / UI та впровадила графічний інтерфейс для частин панелі керування та адміністративної панелі.

У проекті використовуються такі технології та інструменти:

C#, ASP.NET Core, Angular 7, IIS, WIX, Mongo DB, Serilog, X Unit, Top Shelf, Signal R, D3 JS, Swagger, Protractor, Type Script, JavaScript, CSS, HTML

Відкриті позиції:

  • URL copied!